Personalsbest

Energy control

Wil je meer energie en vitaliteit? Gerichter trainen naar je sportieve doelen? Sporten echt volhouden? En uiteindelijk meer ontspanning? Dan is Energy Control zeker wat voor jou. De rustmeting en inspanningstest kunnen in Alkmaar, Heiloo en omgeving plaatsvinden. Naast de Energy Control testen en het advies, kunnen wij je ook voedingsadvies geven. Dit wordt aangepast aan jouw levensstijl en de door jou gestelde doelen.

Waarom Energy Control?

  • Trainen op hartslag
  • Bepalen van ideale hartslagzones
  • Meer energie – vitaliteit
  • Gerichter trainen naar je sportieve doelen
  • Sporten echt volhouden
  • Meer ontspanning

De Energy Control methode helpt je hierbij. De methode bestaat uit een rust en inspanningstest in Alkmaar, Heiloo etc.

Rustmeting

Tijdens de rustmeting wordt de intake gedaan: we meten de bloeddruk / gewicht, BMI, vet %, spiermassa en de saturatie.  Ook verdiepen we ons in de (sportieve) achtergrond en gestelde doelen i.r.t de Energy Control methode. Met behulp van een hartslagband meten we o.a. hartslag in rust, ademfrequentie, hartritme variabiliteit en het vermogen om te herstellen na fysieke inspanning.

Inspanningstest Heiloo en omgeving

Hardlopen: na een korte warming-up en het vaststellen van de aerobe zone wordt er gestart met een start snelheid en deze zal trapsgewijs worden opgevoerd tot een sub maximale belasting, hier meten we de inspanningsbelasting, max. hartslag, aerobe drempel of omslagpunt. Hierbij verzamelen we informatie voor je meest effectieve persoonlijke trainingszones.

Fietsen: naast de genoemde elementen onder het kopje ‘hardlopen’ meten we hier de VO2 max en het vermogen in Watts.

Voedingsadvies

Gezondheid onderhouden

Gezondheid is belangrijk en voeding speelt hierin een grote rol. Als je gezond bent, voel je je prettig in je lichaam, voel je je in evenwicht met jezelf en je omgeving en kun je de uitdagingen van het leven aan. De meeste mensen worden zich pas bewust van gezondheid als ze ziek worden. Dan ervaren ze wat ze missen. Gezondheid blijkt niet vanzelfsprekend te zijn en dus is er meer aandacht nodig voor preventie ofwel het voorkomen van ziekte door het onderhouden en het ‘bijhouden’ van je gezondheid.

Hoe doe je dat?

In deze tijd wordt van ons verwacht dat we hier zelf verantwoordelijkheid voor nemen maar hoe doe je dat? Veel mensen missen de instrumenten om daadwerkelijk hun gezondheid te onderhouden. De kennis ontbreekt en het is lastig om de verschillende soorten informatie uit de media (die vaak versnipperd en veranderlijk is) aan elkaar te koppelen, te wegen op hun waarde en in te bouwen in het gewone leven van alledag.

Wij kunnen je helpen

Personalsbest kan naast de Energy Control test (waaronder rustmeting en inspanningstest in Alkmaar, Heiloo en omgeving) ook voedingsadvies geven. Wij hebben als doel om klanten informatief en praktisch te adviseren en te helpen om de basis van gezondheid en gezond leven te begrijpen. Dit zullen we samen stapsgewijs in praktijk brengen zodat je hier uiteindelijk zelfstandig mee aan de slag kunt gaan. We sluiten dit advies aan bij jouw leefstijl en de door jou gestelde doelen. Dit doen we door een analyse van je voedingspatroon en eet gewoontes. Onze kennis putten wij uit ervaring, actueel wetenschappelijk onderzoek en nutritionele (orthomoleculaire) geneeskunde.

“The difference between the impossible and the possible lies in a person’s determination.” – Tommy Lasorda

Personal training

Wat jouw droom of doel ook is, Personalsbest motiveert, stimuleert, adviseert en begeleidt je één op één.

Coaching burn-out & stress

Bij burn-out of stress klachten gaan we samen met jou op zoek naar een andere en betere levensstijl.

Energy control

Meer energie/vitaliteit? Gerichter trainen naar je doelen? Sporten volhouden? Test met rustmeting & inspanningstest Alkmaar! 

Activiteiten Personalsbest

Vraag een gratis proeftraining aan bij Personalsbest

Gratis proeftraining

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen