Personalsbest

Klantenreacties

Personalsbest heeft al diverse tevreden klanten. Onze trainers en coaches doen er alles aan om jouw persoonlijke doel te behalen, met resultaat! Wij staan geregistreerd in de EREPS / European Register for Exercise Professionals) en met de NASM Opimale Prestatie training staan we garant voor dit resultaat.

Mijn droom om heel sportief te zijn had ik nog nooit behaald. Altijd waren er blessures of andere redenen waardoor ik afhaakte. Je gelooft het niet, maar die obstakels bestaan niet bij Peter. Overal is een oplossing voor. Peter leert je een sportvrouw te zijn. Met veel persoonlijke aandacht voor mijn kwaliteiten, minder ontwikkelde delen en blessures wilde ik niet meer afhaken. Na een jaar ontwikkelde ik zelfs zoveel motivatie dat ik nu ook fanatiek zelfstandig sport. Niet omdat ik van mezelf moet, maar omdat ik een sportvrouw ben geworden. Dankjewel Peter!!

Barbara

Ik ben nu 3 maanden bij Peter “in training”. Begonnen bij hem om eindelijk weer fit te worden, af te vallen en vooral het plezier in het sporten weer terug te vinden. In verband met een lange blessure was ik dit allemaal kwijt geraakt. Maaaaar het is nu echt weer terug! Onlangs voor het eerst sinds lange tijd mijn zeer geliefde les Body Attack kunnen volgen, volhouden en echt meedoen weer. Wat was dat kicken! Ik ervaar Peter als een zeer professionele trainer die goed kijkt wat je doelen zijn, hoe je als persoon zowel fysiek en mentaal reageert op oefeningen en je daar goed in weet te motiveren om toch telkens net dat beetje extra te doen wat je in je eentje in de sportschool niet zo gauw zult doen. Hij wisselt de oefeningen ook goed af met de juiste intensiteit. Tevens zijn de maandelijkse metingen ook zeer leerzaam en behulpzaam, een soort APK voor jezelf. Is wel een heftige spiegel maar zie echt behoorlijke progressie. Peter heeft zeer veel kennis van het menselijk lichaam, voedsel en techniek. Als mens is hij zeer integer, durf alle zeer persoonlijke zaken met hem te bespreken. Hij is altijd motiverend, geeft energie en oprecht geïnteresseerd. Kortom alles wat ik zoek in een personal trainer! Een topper!

Carla

In maart 2014 heb ik me laten onderwerpen aan een Energy Control Meting. De eerste zes weken daarna ben ik de aanwijzingen minutieus gaan opvolgen. En wat was het effect? Na zes weken was mijn hartslag in rust ruim 10 slagen per minuut gedaald. Verbazingwekkend toch? Ik had echter minder plezier in het sporten. Ik miste het gevoel dat ik flink had getraind. Mijn conditie werd er echter niet minder door. Na deze zes deze weken ben ik iets “losser” gaan trainen. Zo nu en dan wel even lekker flink doorhalen tijdens een training, maar zeker niet meer elke keer.Na 10 maanden stond de Weissensee op het programma: 200 km schaatsen. Ik had deze tocht eerder al in 8:09 uur gereden. Vrijdag 31 januari 2015 heb ik de finish, ondanks de sneeuw, in 7:53 uur gehaald. Mijn trainingsopzet is waarschijnlijk blijvend veranderd door die éne Energie Control Meting. Bijzonder toch.

Pim Koeckhoven

Heel begrijpelijk en veel succes met bomen tillen en spelen in de natuur. Met banden gooien en lopen in de drek, daar ligt je nieuwe avontuur. De paar jaar dat ik bij de loopgroep train, heb ik als heel prettig ervaren. De hartslagtraining was nieuw, maar had ik voor geen goud willen laten varen. Ook je manier van gezonde voeding in combinatie met sporten, dat vond ik reuze interessant. Vooral de gedachtegang over het niet eten van brood is in de loop van tijd ook bij mij geland.

Jean Paul
Lees het hele verhaal

Op 18 oktober heb ik mijn eerste marathon gelopen. Daar had ik 5 jaar geleden, toen ik begon met lopen, echt nog niet aan hoeven denken. Het lopen is bij mij eigenlijk begonnen toen we vanuit het bedrijf waar ik eigenaar van was een sponsorovereenkomst sloten met Spieren voor Spieren. De bedoeling was om geld bijeen te brengen door activiteiten met ons personeel op te zetten. Een van die activiteiten was het lopen van de Dam tot Dam...

Jack Smit
Lees het hele verhaal

Ik heb afgelopen jaar (2017) onder begeleiding van Personals​best getraind voor de Granfondo Marmotte fietstocht, 175​ ​km met ongeveer 500 hoogtemeters. Deze uitdaging zou op 2 juli plaatsvinden. Hiervoor heb twee inspanningstesten bij Personals Best gedaan, een op 4 maar​ ​om te kijken waar ik stond en dan nog een op 19 mei om te kijken hoe het ging met mijn training. Om goed voorbereid te zijn heb ik een op maat gemaakt schema gevolgd van 13 weken. Onder advies van Peter heb ik veel gewerkt met ademhalingsoefeningen, tijdens het trainen, in het normale leven en ook de berg op- 2 juli! Ik heb hier heel veel baat bij gehad! Door alle adviezen en begeleiding van P​ersonalsbest heb ik zonder moeite de Marmotte uitgereden en ook in de aanbevolen hartslag zones. Het was uiteindelijk een geweldige ervaring en ik heb de hele rit met plezier gereden omdat ik zo goed voorbereid was. Peter bedankt hiervoor!

Marianne Thissen - Smits

Trainen met Peter in de duinen met een doel!Mijn doel was om mijn core sterker te maken om blessure vrij te kunnen hardlopen. Elke week spraken we af om te trainen in de duinen van Egmond, weer of geen weer. Iedere training was anders waarbij Peter verschillende elementen uit de natuur gebruikt om kracht oefeningen te doen. Al kon een training hartstikke pittig zijn, trainen in de buitenlucht werkt enorm ontspannend. Ik heb niet alleen mijn doel bereikt maar weet nu ook oefeningen te doen tijdens het hardlopen als ik merk dat mijn kracht vermindert. Ik weet nog precies aan welke boom ik kan gaan hangen onderweg voor pull ups!Peter weet je iedere keer weer op een positieve en open manier te stimuleren om je eigen grens te verleggen qua kracht en conditie.

Annemieke