Personalsbest

Over ons

Wij sluiten aan bij je doel of doelen, dragen zorg in een hoog kwalitatieve en veilige benadering, die je fitheid of vitaliteit en je prestaties in het dagelijkse leven en de sport zichtbaar zullen verbeteren. Samen bereiken we jouw doel, Door middel van personal training, coaching bij burn-out en stress of de Energy control methode.

Jouw persoonlijke beste prestatie

Personalsbest is Engels voor je persoonlijke record en staat voor je persoonlijk beste prestatie. Wij halen het beste in je naar boven en doen dit dan “personal”. Dit uit zich in onze persoonlijke benadering en maatwerk. Optimale bewegingsprogramma’s gekoppeld aan het juiste voedingsadvies. Wij sluiten aan bij je doel of doelen en dragen zorg in een hoog kwalitatieve en veilige benadering die je fitheid of vitaliteit en je prestaties in het dagelijkse leven en de sport zichtbaar zullen verbeteren.

Als mens zijn wij tot veel in staat en het aloude gezegde een gezonde geest in een gezond lichaam spreekt ons dan ook erg aan. Met de nodige passie lukt dit zeker.

Over passie: ‘Het woord passie wordt te pas en te onpas gebruikt.’ Volgens Van Dale is passie (Lat.) v. (-s) 1. heftige aandoening, onstuimige drang van de ziel of het gemoed, 2. drang die men niet kan weerstaan en 3. hartstochtelijke genegenheid. Passie is mooi, maar passie is ook gevaarlijk, het kan je verblinden. Het is de combinatie van passie en kennis van zaken dat leidt tot succes.

Personal Training Alkmaar
Personalbest-High-Res-bestanden-Zout-Fotografie-(82-van-105)

Passie heb je in je, van nature, het komt van binnenuit. Kennis kun je opdoen, kun je je eigen maken. Heb je een goede ploeg aan het werk en zijn passie en kennis goed vertegenwoordigd, dan heb je een winning team. Wij hebben zo’n team.

Personalsbest werkt samen met Fysiotherapeuten, Voedingsdeskundigen / Diëtisten, Trainers, Coaches, Psychotherapeuten en Huisartsen en Runningtherapeuten. Wij zijn aangesloten bij NASM, Fitvak, Atletiekunie,  Stichting Runningtherapie Nederland.

Wij staan geregistreerd in de EREPS / European Register for Exercise Professionals) en met de NASM Opimale Prestatie training staan we garant voor resultaat.

screencapture-themes-wonster-co-symetrio-home-page-9-1_19

RESULTAAT
GERICHT

BETROKKENHEID

VERANDERING IN
JE LEVENSSTIJL

JOUW DOEL
STAAT CENTRAAL

Personal training

Wat jouw droom of doel ook is, Personalsbest motiveert, stimuleert, adviseert en begeleidt je één op één.

Coaching burn-out & stress

Bij burn-out of stress klachten gaan we samen met jou op zoek naar een andere en betere levensstijl.

Energy control

Wil je meer energie/vitaliteit? Gerichter trainen naar je sportieve doelen? Sporten echt volhouden? Meer ontspanning?

Activiteiten Personalsbest

Vraag een gratis proeftraining aan bij Personalsbest

Gratis proeftraining

Persoonlijke hulp
van de beste trainers

Neem contact op

Bekijk de reacties van
personen die jou voorgingen

Bekijk klantenreacties