Personal Training Alkmaar Personalsbest

Personal training Alkmaar

Bent u op zoek naar Personal training in Alkmaar, die het programma aanpast aan uw persoonlijke doel, met verantwoorde opdrachten, professionele materialen en ervaren trainers? Dan bent u bij Personal training Alkmaar Personalsbest op het juiste adres! Iedereen is bij ons welkom en wij kunnen iedereen helpen.

Personal training in Alkmaar?

Personalsbest is Engels voor je persoonlijke record en staat voor je persoonlijk beste prestatie. Wij halen het beste in je naar boven en doen dit dan “personal”.  Bij Personal Training Alkmaar Personalsbest zijn vier verschillende trainers en twee coaches werkzaam. Al deze trainers hebben professionele kennis, zijn ervaren en werken graag vol passie mee aan het behalen van uw doel. Uw doel is persoonlijk, wat kan verschillen van meer conditie willen krijgen, het aanpakken van een burn-out of stress, het verliezen van gewicht of juist trainen voor een marathon. Wat uw persoonlijke doel ook is, Peter van Buijtene of een van onze andere trainers/coaches, zal u begeleiden, motiveren, adviseren, en stimuleren. Wij zijn ook werkzaam in de omgeving van Heiloo, Egmond, Castricum, Bergen, Heemskerk en meer. Volg onze pagina op Facebook voor regelmatige updates over Personalsbest!

Bij Personalsbest kunt u een programma op maat krijgen. Deze trainingen zijn op een verantwoorde manier samengesteld, om uw persoonlijke doel te bereiken. Door deze trainingen zult u een aantal voordelen hebben:

  • U zit lekker in uw vel.
  • Uw doel staat centraal – wat uw doel ook is!
  • U voorkomt blessures.
  • U houdt vol en bereikt uw doel.
  • Trainen waar en wanneer het u uitkomt.
Peter
van Buijtene

Gratis proeftraining

Personalbest-High-Res-bestanden-Zout-Fotografie-(3-van-105)

Klantenreactie

“In maart 2014 heb ik me laten onderwerpen aan een Energy Control Meting. De eerste zes weken daarna ben ik de aanwijzingen minutieus gaan opvolgen. En wat was het effect? Na zes weken was mijn hartslag in rust ruim 10 slagen per minuut gedaald. Verbazingwekkend toch? Ik had echter minder plezier in het sporten. Ik miste het gevoel dat ik flink had getraind. Mijn conditie werd er echter niet minder door. Na deze zes deze weken ben ik iets “losser” gaan trainen. Zo nu en dan wel even lekker flink doorhalen tijdens een training, maar zeker niet meer elke keer. Na 10 maanden stond de Weissensee op het programma: 200 km schaatsen. Ik had deze tocht eerder al in 8:09 uur gereden. Vrijdag 31 januari 2015 heb ik de finish, ondanks de sneeuw, in 7:53 uur gehaald. Mijn trainingsopzet is waarschijnlijk blijvend veranderd door die éne Energie Control Meting. Bijzonder toch.”

“Het beste uit jezelf halen” – Personal Training Alkmaar

Personal training Alkmaar

Wat uw droom of doel ook is, Peter van Buijtene motiveert, stimuleert, adviseert en begeleidt u. Persoonlijk, en één op één.

Coaching stress & burn-out

Bij burn-out of stress klachten gaan we samen met jou op zoek naar een andere en betere levensstijl.

Energy control

Wilt u meer energie/vitaliteit? Gerichter trainen naar je sportieve doelen? Sporten echt volhouden? Meer ontspanning?

Activiteiten Personalsbest

Vraag een gratis personal training in Alkmaar aan

Gratis proeftraining