Personalsbest Egmond en Bergen

Personal training Egmond

Bent u op zoek naar Personal training in Egmond of Bergen, waarbij u persoonlijke aandacht krijgt? Wij maken een programma voor u op maat en adviseren u met onze kennis en passie over hoe u het beste uw doel kunt behalen. Personal training Egmond Personalsbest bestaat uit de trainers en coaches die dit waarmaken! Iedereen is bij ons welkom en wij kunnen iedereen helpen.

Personal training Egmond of Bergen?

Wilt u meer energie/vitaliteit? Gerichter trainen naar je sportieve doelen? Sporten echt volhouden? Meer ontspanning? Of bent u juist op zoek naar een aanpak voor uw burn-out of stress? Bij Personalsbest Egmond is iedereen welkom en wij kunnen iedereen met een eigen persoonlijke doel helpen. Personal Training Egmond Personalsbest staat geregistreerd in de EREPS / European Register for Exercise Professionals) en met de NASM Opimale Prestatie training staan we garant voor resultaat.

Zoals u ziet, zijn wij werkzaam in Egmond aan Zee, Egmond aan de Hoef, Egmond Binnen. Daarnaast geven wij ook onze personal trainingen in de omgeving van Heiloo, Alkmaar, Heemskerk, Castricum, Bergen, Uitgeest en meer. Volg onze pagina op Facebook voor regelmatige updates over Personalsbest!

Bij Personalsbest zult u onder andere de volgende voordelen ervaren:

  • Hulp bij ontwikkeling
  • Professionele trainers met juist en persoonlijk advies
  • De beste performance van onze trainers, en van u
  • Trainingen met professionele materialen
Peter
van Buijtene

Gratis proeftraining

Personalbest-High-Res-bestanden-Zout-Fotografie-(65-van-105)

Klantenreactie

“Op 18 oktober heb ik mijn eerste marathon gelopen. Daar had ik 5 jaar geleden, toen ik begon met lopen, echt nog niet aan hoeven denken. Het lopen is bij mij eigenlijk begonnen toen we vanuit het bedrijf waar ik eigenaar van was een sponsorovereenkomst sloten met Spieren voor Spieren. De bedoeling was om geld bijeen te brengen door activiteiten met ons personeel op te zetten. Een van die activiteiten was het lopen van de Dam tot Dam…”

“What is necessary to change a person is to change his awareness of himself.”

Personal training Egmond

Wat uw droom of doel ook is, Peter van Buijtene motiveert, stimuleert, adviseert en begeleidt u. Persoonlijk, en één op één.

Coaching stress & burn-out

Bij burn-out of stress klachten gaan we samen met jou op zoek naar een andere  en betere levensstijl.

Energy control

Wilt u meer energie/vitaliteit? Gerichter trainen naar je sportieve doelen? Sporten echt volhouden? Meer ontspanning?

Activiteiten Personalsbest

Vraag een gratis proef personal training in Egmond aan

Gratis proeftraining