Personalsbest Heiloo

Personal training Heiloo

Bent u op zoek naar Personal training in Heiloo, waarbij u persoonlijke aandacht krijgt? Wij maken een programma voor u op maat en adviseren u met onze kennis en passie over hoe u het beste uw doel kunt behalen. Personal training Heiloo Personalsbest bestaat uit de trainers en coaches die dit waarmaken! Iedereen is bij ons welkom en wij kunnen iedereen helpen.

Personal training Heiloo

Passie heb je in je, van nature, het komt van binnenuit. Kennis kun je opdoen, kun je je eigen maken. Met behulp van een professioneel team, met kennis en ervaring, kunt u deze kennis ontwikkelen. Om dit te kunnen ontwikkelen bent u op het juiste adres bij Personalsbest. Wij hebben namelijk zo’n team, Personal Training Heiloo Personalsbest. Naast werkzaam te zijn in de omgeving van Heiloo, zijn wij ook werkzaam in Alkmaar, Egmond, Castricum, Heemskerk, Bergen, Uitgeest en meer. U kunt bij ons terecht voor personal training, om uw geheel eigen, persoonlijke, doel te behalen. Daarnaast kunnen wij u advies geven en begeleiden in het aanpakken van een burn-out en stress en geven wij training en coaching op het gebied van energy control. Volg onze pagina op Facebook voor regelmatige updates over Personalsbest!

Bij Personalsbest zult u de volgende voordelen ervaren:

  • U zit lekker in uw vel door de juiste hulp bij ontwikkeling
  • Professionele trainers voor het juiste advies; zo voorkomt u blessures.
  • Door de beste performance houdt u vol en bereikt uw doel
  • We trainen waar en wanneer het u uitkomt, met professionele materialen.
Peter
van Buijtene

Gratis proeftraining

Personalbest-High-Res-bestanden-Zout-Fotografie-(11-van-105)

Klantenreactie

“… Heel begrijpelijk en veel succes met bomen tillen en spelen in de natuur. Met banden gooien en lopen in de drek, daar ligt je nieuwe avontuur. De paar jaar dat ik bij de loopgroep train, heb ik als heel prettig ervaren. De hartslagtraining was nieuw, maar had ik voor geen goud willen laten varen. Ook je manier van gezonde voeding in combinatie met sporten, dat vond ik reuze interessant. Vooral de gedachtegang over het niet eten van brood is in de loop van tijd ook bij mij geland.”

“Mensen die geen tijd hebben om dageljks te bewegen, moeten vroeg of laat tijd maken om ziek te zijn.” – Hippocrates

Personal training Heiloo

Wat uw droom of doel ook is, Peter van Buijtene motiveert, stimuleert, adviseert en begeleidt u. Persoonlijk, en één op één.

Coaching stress & burn-out

Bij burn-out of stress klachten gaan we samen met jou op zoek naar een andere en betere levensstijl.

Energy control

Wilt u meer energie/vitaliteit? Gerichter trainen naar je sportieve doelen? Sporten echt volhouden? Meer ontspanning?

Activiteiten Personalsbest

Vraag een gratis proef personal training in Heiloo aan

Gratis proeftraining