Personal training

Personalsbest

Wat jouw persoonlijke doelstelling ook is, Personalsbest helpt je bij het bereiken daarvan! Bij Personalsbest kun je een programma op maat krijgen, wat volledig is aangepast naar jouw persoonlijke wensen. Met onze ervaren trainers en coaches gaan wij aan de slag op een professionele en verantwoorde manier, zodat je stapsgewijs dit doel kunt bereiken. Naast personal training kun je bij ons voedingsadvies krijgen, waarbij het advies ook wordt gericht op je eigen leefstijl en de door jouw gestelde doelen.

Waarom personal training?

Ieder mens droomt van een bepaald niveau van fysieke conditie. Voor de een is dat een kwartier bewegen per dag of gewicht verliezen, een ander wil sterkere armspieren en een volgende wil een marathon lopen. Wat jouw droom of doel ook is, Personalsbest motiveert, stimuleert, adviseert en begeleidt je. Persoonlijk en één op één. Wij verbinden ons aan jouw doel en komen steeds weer met uitdagende trainingen waardoor je motivatie positief wordt geprikkeld en je het makkelijker volhoudt! Er wordt getraind op de locatie en het tijdstip van jouw keuze. Je krijgt op maat gemaakte trainingsschema’s om jouw persoonlijke doelstellingen te bereiken. Samen aan de slag! En zo haal je alles uit de trainingen op een verantwoorde manier! Wij zijn werkzaam in onder andere Heiloo, Alkmaar, Egmond, Bergen, Castricum en meer.

 

Voordelen:

  • Jouw doel staat centraal – wat je doel ook is
  • Je voorkomt blessures
  • Je houdt vol en bereikt jouw doel
  • Je zit lekker in je vel
  • Trainen waar en wanneer het jou uitkomt

Voedingsadvies

Gezondheid onderhouden

Gezondheid is belangrijk en voeding speelt hierin een grote rol. Als je gezond bent, voel je je prettig in je lichaam, voel je je in evenwicht met jezelf en je omgeving, en kun je de uitdagingen van het leven aan. De meeste mensen worden zich pas bewust van gezondheid als ze ziek worden. Dan ervaren ze wat ze missen. Gezondheid blijkt niet vanzelfsprekend te zijn en dus is er meer aandacht nodig voor preventie ofwel het voorkomen van ziekte door het onderhouden en het ‘bijhouden’ van je gezondheid.

Hoe doe je dat?

In deze tijd wordt van ons verwacht dat we hier zelf verantwoordelijkheid voor nemen maar hoe doe je dat? Veel mensen missen de instrumenten om daadwerkelijk hun gezondheid te onderhouden. De kennis ontbreekt en het is lastig om de verschillende soorten informatie uit de media (die vaak versnipperd en veranderlijk is) aan elkaar te koppelen, te wegen op hun waarde en in te bouwen in het gewone leven van alledag.

Wij kunnen je helpen

Personalsbest heeft als doel om klanten informatief en praktisch te adviseren en te helpen om de basis van gezondheid en gezond leven te begrijpen. Dit zullen we samen stapsgewijs in praktijk brengen zodat je hier uiteindelijk zelfstandig mee aan de slag kunt gaan. We sluiten dit advies aan bij je leefstijl en de door jou gestelde doelen. Dit doen we door een analyse van je voedingspatroon en eet gewoontes. Onze kennis putten wij uit ervaring, actueel wetenschappelijk onderzoek en nutritionele (orthomoleculaire) geneeskunde.

“You can’t put a limit on anything. The more you dream, the farther you get.” – Michael Phelps

Personal training

Wat jouw droom of doel ook is, Personalsbest motiveert, stimuleert, adviseert en begeleidt je één op één.

Coaching stress & burn-out

Bij burn-out of stress klachten gaan we samen met jou op zoek naar een andere en betere levensstijl.

Energy control

Wil je meer energie/vitaliteit? Gerichter trainen naar je sportieve doelen? Sporten echt volhouden? Meer ontspanning?

Activiteiten Personalsbest

Vraag een gratis proeftraining aan bij Personalsbest

Gratis proeftraining